сряда, 20 януари 2010 г.

По тъмно.. -работен вариант..

В Южна Корея спират осветлението в офисите по-рано, за да могат хората да се приберат по-рано и да се отдадат на ласки.
Министерството на здравеопазването в Южна Корея предприе необичайна мярка, за да стимулира раждаемостта в страната. Веднъж месечно осветлението в офисите ще спира по-рано от обикновено - в 19,30 ч. Целта е да се стимулират хората да се приберат вкъщи и "да се посветят на създаването и отглеждането на потомство". Сега цифрите показват, че през живота си всяка южнокорейка ражда средно 1,19 деца. Амбициите на властите е броят им да достигне две в рамките на две години. *
* Цитат от интернет публикация http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2715211

Мили Корейци, моля ви,не правете така. Преди години в нашата страна имаше режим на тока,години наред.През няколко часа и после пак и после пак.. Единственият резултат от това беше че в доста случаи при внезапното идване на тока тук-там се виждаше лъснал бял задник, или изкривеното в .. истинска мимика лице,което е било скрито на дневна светлина,от близките му хора.. Всъщност основното последствие бяха народените по това време хиляди тъпънари,които днес задръстват кръстовищата..и си чоплят носовете по кафенетата! Запушват с телата си пътища и Дупки по пътя на Прогреса! ;)))) Или пък предлагат красивите си и празни тела по телевизионните екрани в реалити шоу.. Но какво може да се очаква от едни Тела появили се на Тъмно!? По тъмно,когато "Злите" ни дебнат от ъглите на стаите ни.. Всъщност всичките вампири,караконджули,таласъми,бродници ,лешии и всякакви други са безсилни и невинни пред единствената Истинска Сила на Мрака-Простотията..
А колкото до корейката ,която ражда през живота си 1.19 деца,имам въпрос!? Единицата е нормално корейско дете!! Но тези 19 стотни какво са!? ;) Сещам се за един стар виц,за Росенчо Петров.Родил се той и баща му отишъл да го види за първи път в родилното. Питайки за него му обяснили ,че има известен проблем и детето му е Специално! В крайна сметка зад вратата на която имало табелка с името Росенчо Петров,бащата съзрял едно голямо повито ухо!! Започнал безумно да реве и да нарежда,защо така му се случило от Съдбата .След 10 минути родителска истерична скръб,докторът се приближил и му казал: "Няма смисъл да се вайкаш,Той е ..глух" !!
Е тези 0.19 от дете какво са всъщност!? Коя част!?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Иво

Иво
снимка 1

Последователи

Всичко за мен

Моята снимка
Бургас, Bulgaria
Карат ме тук да изброя някакви неща,които съм събирал с години в ..себе си!? ;(( Интереси,филми,музика,книги ..че и за себе си да пиша дори..в прозорчета големи като кибритени кутийки!? Шегаджии..но ще напиша някои неща..