събота, 16 януари 2010 г.

Вариант 1 на ..размисъл за Млеконадоя..

"През последните две седмици се наблюдава необичайно поведение при селскостопанските и диви животни, съобщи д-р Диян Димитров - ветеринарен лекар. Според него, причина за това са наблюдаваните през последния месец температурни аномалии, които поставят животните в стресова ситуация. Във ветеринарните служби зачестяват оплакванията от животновъди, че при отглежданите от тях селскостопански животни се наблюдава раздразнителност, липса на апетит и рязко спадане на млеконадея. „Подобно е положението и при дивите животни, особено при мечките, които по това време на годината следва да спят зимен сън. Голяма част от тях не са заспали, а тези, които са заспали вече са събудени в началото на януари. В момента те са гладни, недоспали и силно раздразнителни, а това ги прави непредсказуеми и много опасни" *
* от интернет статия http://news.burgas24.bg/130923.html

Чувате ли камбаните на Апокалисиса!? Ужасно е да срещнете ..раздразнена Крава!! По принцип Кравите са известни с кроткия си нрав и с ..русите си коси!! ;) При положение че им падне Млеконадоя/тоест ако им се свие обема на вимето/ ..какво им остава!? Рога и копита!!Защото ..Кравите не стават очевидно за ядене!! Някога да сте виждали в магазин кравешко!? Само говеждо и телешко! ;)) Мечките преди се славеха с приказката че "тъкмо се събуждат от зимен сън и изпадат в пролетна умора" а сега загубиха кроткия си и сънлив нрав и целогодишно са.. Раздразнителни!! С което се родеят с ..Кравите!! Глобалното затопляне отне..изконнни неща от нас..и на Мечките съня и на Кравите .. млякото!? Животните изпадат в стрес заради температурата!? А ние къде сме!? След всичко ,което ни се случва!? Всъщност единственото хубаво за нас е , че поне не ни е толкова студено ..зиме..
За щастие домашните животни запазват благоприличие!!
И Ние ..Врабчетата..
Но внимавайте със ..Зайците!! Дори не можете да си представите как ..изглежда озверен ,осверепял и недоспал заек .. с паднал млеконадой!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Иво

Иво
снимка 1

Последователи

Всичко за мен

Моята снимка
Бургас, Bulgaria
Карат ме тук да изброя някакви неща,които съм събирал с години в ..себе си!? ;(( Интереси,филми,музика,книги ..че и за себе си да пиша дори..в прозорчета големи като кибритени кутийки!? Шегаджии..но ще напиша някои неща..