четвъртък, 14 януари 2010 г.

1 вариант на .. размисъл за Стола! ;) Утре ще го ..оправям..

Столът - най-глупавото откритие
13.01.2010 18:29
Статистически погледнато, всеки западноевропеец прекарва по 14 часа на ден в седнало положение, пише "Дойче веле"

"Най-глупавото откритие на западната цивилизация е столът" - казва д-р Гюнтер Фогел, антрополог и изследовател на уседналия начин на живот.

80% от всички германски граждани се оплакват от болки в гърба. Всичко това може да се предотврати, ако се засили движението и ако хората се научат поне да седят правилно. *
* Цитатът е от интернет статия http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2700171

Всъщност проблемът изобщо не е в гръбначния стълб!! ;)) Лошото е че.. след като седим толкова много,ние се развиваме предимно откъм Задник! Защото в тази поза,той е най-привилегирован.Тази поза е благоприятна за него,защото той не се натоварва!!Известно е, че в природата според Дарвин ,оцеляват тези видове които ..Доминират!! По този начин Задникът става най-голям в тялото и постепенно...ръцете и краката ни.. изчезват!!Вратът се скъсява-тялото потъва надолу..Главата се смалява,особено съдържанието и.. и след време ..се оказва че на стола стои просто една ..Круша!! Това е най-напред и освен това..
Предполагам ви е известна позата свещ или полусвещ от Йога!! Тя разчита на .."Обратния ток".. Както казваше баба ми-главата ти се напълва с кръв и после мислиш по-качествено,защото ти се..Оросява ..мозъкът!! ;)) А седейки на стола -какво правим!? Оросяваме си Задника!! Значи-мислим с ..Него!!;) Няма смисъл да обяснявам,какво може да измисли Един Задник!! и до какви ..назадничави мисли може да достигне.. ;)

2 коментара:

  1. Сега разбирам защо мъжете затъпяват прогресивно - досега се говореше че мислят с "другата си глава" в която разбира се няма мозък - а прекарвайки часове на стола и оросявайки "крушата" си не ми се мисли какво светло бъдеще ги очаква.
    За жените няма да коментирам - за тях е известно че и без да са заседнали на стол са си и круши и сливи и т.н. все дарове на природата - но без мозък.

    ОтговорИзтриване
  2. Ей.. Блогер!!! ;))) Лошото е , че от една възраст насетне са..Ошаф!!! ;)))

    ОтговорИзтриване

Иво

Иво
снимка 1

Последователи

Всичко за мен

Моята снимка
Бургас, Bulgaria
Карат ме тук да изброя някакви неща,които съм събирал с години в ..себе си!? ;(( Интереси,филми,музика,книги ..че и за себе си да пиша дори..в прозорчета големи като кибритени кутийки!? Шегаджии..но ще напиша някои неща..